home

contact

“Stap voor stap naar de invulling van uw kledingpakket”

Corporate fashion

Werkwijze

We beginnen met het in kaart brengen van uw wensen. Zodra we op een rijtje hebben hoe het ideaalbeeld voor uw organisatie er uit ziet gaan wij de mogelijkheden voor u uitwerken, verschillende alternatieven (afgestemd op uw budget) leggen we u voor en natuurlijk kunt u rekenen op een gedegen advies, gebaseerd op jarenlange ervaring.

Zodra de keuze van het kledingpakket vast staat organiseren we passessies waarbij de maten van de medewerkers worden opgenomen. Als alle maten zijn geïnventariseerd krijgt u van ons een totaaloverzicht van de bestelling zodat u steeds weet waar u aan toe bent.

De kleding wordt, indien nodig, geproduceerd bij onze vaste productielocaties of betrokken bij gerenommeerde producenten in binnen en buitenland. Als de kleding klaar is uit productie komt deze binnen in ons logistiek centrum in Hoofddorp. Daar wordt alles gecontroleerd en indien nodig gereed gemaakt voor verdere bewerking zoals borduring, labeling, en eventuele atelierwerkzaamheden. Op het laatste moment wordt dan alle kleding gebundeld zodat de kledingpakketten per persoon kunnen worden aangeleverd. Na de levering volgt nog een after-sales bezoek om eventuele kleine aanpassingen op te nemen zodat de medewerkers hun kleding met plezier gaan dragen.

Zie ook:
algemeen, branches, praktische tips, online informatie opvragen

Hoe werkt Fashionation?