home

contact

“Goed en verzorgd geklede medewerkers dragen bij aan het positieve gevoel dat ze achterlaten bij klanten en opdrachtgevers”

Werkkleding

Werkwijze

Bij het samenstellen van een kledingpakket maken wij gebruik van nagenoeg alle merken die in de markt actief zijn. We hebben daardoor een optimaal inzicht in prijs en kwaliteit van de verschillende artikelen van de producenten. Daardoor bent u verzekerd van een pakket dat aansluit bij uw eisen en wensen tegen een alleszins concurrerende prijsstelling. Wij zien het als onze taak om de markt steeds tegen het licht te houden en ontwikkelingen te volgen om onze klanten steeds van het beste advies te kunnen dienen. Hierdoor weten wij altijd een pakket samen te stellen wat past bij uw huisstijl en budget.

Zodra de keuze van het kledingpakket vast staat organiseren we passessies waarbij de maten van de medewerkers worden opgenomen. Als alle maten zijn geïnventariseerd krijgt u van ons een totaaloverzicht van de bestelling zodat u steeds weet waar u aan toe bent.

De kleding wordt betrokken bij gerenommeerde producenten in binnen en buitenland. Zodra de kleding binnen komt in ons logistiek centrum in Hoofddorp wordt alles gecontroleerd en indien nodig gereed gemaakt voor verdere bewerking zoals borduring, labeling, en eventuele atelierwerkzaamheden. Op het laatste moment wordt dan alle kleding gebundeld zodat de kledingpakketten per persoon kunnen worden aangeleverd bij uw organisatie of bij de medewerkers thuis, u mag het zeggen.

Zie ook:
algemeen, branches, praktische tips, online informatie opvragen

Hoe werkt Fashionation?