home

contact

“Kleding doet iets met mensen en bovendien is het een ‘herinnering’ die vaak nog jaren in gebruik blijft!”

Promotionele kleding

Events

Meer en meer bedrijven weten dat gemotiveerde medewerkers een belangrijke succesfactor zijn voor het slagen van een onderneming. De basis van motivatie begint bij een goede verstandhouding tussen de medewerkers onderling en met leidinggevenden. Bij bedrijfsuitjes en evenementen leren medewerkers hun collega’s ook eens op andere wijze kennen. Vaak resulteert dit ook in een gevoel dat goed en effectief samenwerken meer vanzelfsprekend wordt, ook ná het evenement.

Om bij te dragen aan het ‘wijgevoel’ is kleding een geweldige tool. Begin het evenement met het verstrekken van een mooie jas of shirt en het ijs is gebroken, een goed begin van een geslaagde happening. De jas, het shirt of vul maar in…. is een blijvende herinnering die vaak na jaren nog steeds gebruikt wordt.

Ook bedrijven en instellingen die sportevenementen sponsoren (al dan niet omdat medewerkers er met een team aan deel nemen) weten ons te vinden om te zorgen dat de kleding bijdraagt aan de professionele uitstraling en hun huisstijl op de juiste manier wordt uitgedragen.

Zie ook:
algemeen, werkwijze, specials, online informatie opvragen

Fashionation voor kleding bij uw event!