home

contact

“Als wij beloven dat de kleding er op tijd is, dan komt het in orde! Voor u een zorg minder!”

Promotionele kleding

Werkwijze

Bij promotionele kleding zijn een paar dingen echt belangrijk: gebruiksdoel, budget en tijd. Omdat wij dealer zijn van alle belangrijke merken op het gebied van promotioneel textiel beschikken we dan ook de kennis die nodig is om de juiste kleding voor een bepaald gebruiksdoel te selecteren.

Neem van ons aan: “er zit heus verschil tussen een T-shirt van € 0,80 en een T-shirt van € 13,80, toch is dat duurste shirt niet het beste voor ieder doel”.  Met uw budget in het achterhoofd kunnen we u precies vertellen wat de mogelijkheden zijn en waarom de ene oplossing beter is dan de andere.  Een helder verhaal waarbij alle voor en nadelen van een keuze aan u worden voorgelegd zodat u achteraf geen verrassingen te wachten staan.

De derde belangrijke factor is tijd, zolang er volop tijd is, is alles mogelijk en daarmee kunnen kosten vaak sterk gereduceerd worden door te kiezen voor productielocatie’s in Oost Europa of Verre Oosten. Vaak is de levering van promotionele kleding gekoppeld aan een deadline, bij ons bent u verzekerd van een tijdige levering. Als een deadline niet haalbaar is beginnen we er niet aan, lijkt ons wel zo eerlijk.  En bedenk: hoe meer tijd u ons geeft hoe meer creativiteit wij u kunnen geven!

Zie ook:
algemeen, events, specials, online informatie opvragen

Hoe werkt Fashionation?